Ipari hűtés, fűtés, csőszerelés - Heating Service 2000 Kft - Vécses

Ipari hűtés, fűtés, csőszerelés

Folyadékhűtők tervezése, telepítése és szervízelése

A hűtéstechnikában generálkivitelezést vállalunk, a tervezéstől a kivitelezésen át a rendszeres karbantartáson át a rendszeres és kötelező felülvizsgálatig Nagy alapterületű épület, irodaház, vagy ipari létesítmény korszerű és gazdaságos hűtése és fűtése többirányú előkészítést igényel. Cégünk a komplexitásra törekedve, nagyüzemi tapasztalattal a teljes folyamatot képes felügyelni.

TRANE referenciaképviselet vagyunk

Léghűtéses folyadékhűtők közül cégünk elsősorban a minőségi,svéd TRANE gyártó termékeit szereli. Ezek megbízhatóak, adaptív rendszerük akár extrém körülmények között is képes az elvárt színvonalon működni. A hűtéstechnikában az élettartamra vetített gazdaságos működés mellett a környezetkímélő megoldások kerületek fókuszba.

Bármilyen méretű és belmagasságú alapterület hatékony és gazdaságos hűtése

A komfortérzet és a környezettudatos, gazdaságos működtetés ma már együtt jár.

Egy 1000-2000kW -os központi folyadékhűtővel 2000-3000 m2 alapterületű épület hűtése ideálisan megoldható. A központi hűtörendszerek építése során a hosszú élettartamra és a megbízhatóságra, valamint az egyenletes hőeloszlás biztosítására törekszünk.

A hűtés központi egységein túl a komplett hálózatot kiépítjük, felújítjuk az épületen belül:

Hűtési csőhálózatok, belső csöhálózatok  acél-, réz- és műanyagcsöves technológiával.

Régi hűtésrendszerek, klíma- és légtechnikai rendszerek felújítása

A hálózat teljeskörű felmérése után a megváltozott igényekre jobb hatásfokú, környezetkímélő, 21. századi megoldásokat tervezünk és szerelünk.

A hűtési rendszerhez szükséges elektromos (erősáramú) hálózat megtervezését is vállaljuk, így velünk időt és pénzt tud megtakarítani, hiszen egy kézben tudhat mindent.

Ipari csőhálózatok szerelése

Bármit is szállítana csővezetéken, a komplett szerelését megoldjuk mind épületen belül és kívül. Hűtési, fűtési rendszerek csőszerelése, csőhálózatok bővítése, átalakítása, modernizálása is profilunkhoz tartozik.

A csőszerelés akkor tökéletes, ha nincsenek gyenge pontok. Mi azért vagyunk Önnel, hogy a folyamatot semmi se lassítsa, vagy szakítsa meg. Folyamatos áramlás, megbízhatóság, veszteségek nélkül. Keressen minket!