Kazánházak kiépítése - Heating Service 2000 Kft - Vécses

Kazánházak kiépítése

Kazánházak, ipari hőközpontok építése és karbantartása

Gyártó, szolgáltató és kereskedelmi intézmények, cégek számára a korszerű fűtéstechnika lényeges kérdés.Üzemeltetési szempontok szerint egyedi, optimalizáltt fűtési megoldásokat adunk.

Gazdaságos, energiatakarékos fűtési rendszer kiépítésével a működési költségeit tudjuk csökkenteni, illetve optimalizálni. Ennek a központi eleme a kazánház, illetve a hozzá tartozó gáz- és fűtési csőhálózat.

Kazánház felújítás, vagy átalakítás előtt teljeskörű műszaki állapotfelmérést készítünk, dokumentáljuk a munkát.

Rugalmasak vagyunk: fővállalkozásban és alvállalkozóként is dolgozunk.

Az energetikai és elektromos tervezéstől kezdve a kazánház kialakítás teljes folyamatában jelen vagyunk. A gáztervezés, gázhálózat bővítés, illetve füstelvezetési, szellőzési és kéményrendszerek szabványos kialakítása munkánk részét képezi.

Egy kazánház, ipari hőközpont összetett mérnöki és precíz kivitelezői munka eredménye

Miért bízna meg több - egymástól független tervező és kivitelező céget, ha nálunk egyben megkap mindent? Velünk nem csak a fenntartási költsége csökken, de az ügyintézéssel járó idő és idegeskedés is.

Kazánházak 100 KW-tól - 10MW-ig - modern megoldásokkal

Az elavult, nagy energiavezsteséggel járó gépészet és csőhálózat nem csak sok pénzt emészt fel indokolatlanul, hanem a környezetben a károsanyag kibocsátást, illetve többirányú terhelést okoz.

Ha korszerűbb, jobb hatásfokú kazánokkal fűt, a fenntartási, üzemelési költségei csökkenésével cége viszonylag hamar behozza az energetikai korszerűsítése árát.

Ipari kazánházak karbantartása, szerelése, éves kötelező felülvizsgálata

Akár mi szereltük a kazánt, vagy, a hőközpontot, akár nem, a rendelet szerint elvégzendő fenntartási, tisztítási, kötelező gázvezeték átvizsgálási munkákat elvégezzük és a rendeletben előírt módon dokumentáljuk Önnek.


Ipari fűtés tervezése, kazánház telepítése, gázkazánok és csőhálózat szervízelése, teljesítményoptimalizálással - kérje tanácsadásunkat, felmérésünket - országos kiszállás, precíz, jól képzett munkatársakkal.